op zoek

Het komt voor dat u op het gebied van het ambtenarenrecht of bestuursrecht op uw afdeling tijdelijk onvoldoende mankracht of know how in huis heeft om de diverse klussen te klaren. Zo kan het gebeuren dat uw vaste (juridisch) medewerker binnenkort vertrekt, met zwangerschapsverlof gaat of zelfs langdurig ziek is. Omstandigheden die vragen om een tijdelijke oplossing. Omstandigheden die derhalve vragen om een tijdelijke jurist om de dagelijkse werkzaamheden aan te kunnen. Met andere woorden een interim-jurist. HvL juristen voorziet in interim functies op de gebieden ambtenarenrecht en bestuursrecht zoals:

Op het gebied van het ambtenarenrecht bijvoorbeeld in de functies

(Senior)adviseur arbeidsvoorwaarden en rechtpositie
Juridisch medewerker arbeidsvoorwaarden en rechtspositie
Secretaris van de bezwaarschriftencommissie
(Senior) Juridisch adviseur
(Senior) juridisch beleidsmedewerker
Juridisch medewerker P&O
Hoofd Personeel & Organiatie
Hoofd arbeidsvoorwaarden
Op het gebied van het bestuursrecht bijvoorbeeld in de functies

Secretaris van de bezwaarschriftencommissie
(Senior) jurist Algemeen juridische zaken
(Senior) Juridisch adviseur
(Senior) jurist Ruimtelijke ordening
(Senior) juridisch beleidsmedewerker
Hoofd Juridische zaken
Onze interim juristen beschikken over de vereiste ervaring teneinde snel, pragmatisch en doelmatig binnen uw instelling mee te draaien in het dagelijkse (werk)proces. Onze interim juristen worden daartoe uitgerust met een volledig webbased kennissysteem waar zij 24 uur per dag ten behoeve van u kennis uit kunnen putten. Zij zijn dus altijd op de hoogte van alle actualiteiten binnen het ambtenarenrecht en bestuursrecht. Onze interim juristen maken daartoe tevens gebruik van de uitgebreide backoffice van HvL juristen.

HvL juristen voorziet in de tijdelijke vraag naar een (ambtenarenrecht of bestuursrecht) jurist voor de concurerende prijs van € 90,- per uur (excl. BTW en excl. 3% kantoorkosten). Maatwerk is daarbij het sleutelbegrip. De juiste interim-jurist op de juiste plek. HvL juristen werkt daartoe overigens samen met freelancers welke in heel Nederland over het algemeen direct inzetbaar zijn. Indien u dit wenst wordt op korte termijn een afspraak met u gepland bij u of bij ons op kantoor. Na het eerste (telefonisch) contact stelt HvL juristen u over het algemeen indien gewenst nog dezelfde dag een beschikbare kandidaat interim jurist voor inclusief de daarbij behorende offerte(s).

Indien u naar aanleiding van het bovenstaande nadere vragen hebt of u wenst dat een HvL jurist uw instelling komt versterken, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. HvL juristen ondersteunt de mogelijkheid om direct achter uw computerscherm uw (juridische) vragen voor te leggen aan een gespecialiseerde jurist. Zodra u op de knop online hulp drukt wordt een live verbinding gestart met één van onze gespesialisserde juristen. U kunt uw juridische vragen direct stellen, geheel gratis.