Diensten

Advies en procedures

HvL juristen staat individuele ambtenaren en werkgevers bij in het voeren van procedures. Daartoe procedeert HvL juristen namens individuele ambtenaren teneinde bijvoorbeeld het ontslag van de ambtenaar ongedaan te maken en onderhandelt teneinde een afkoopsom te realiseren. HvL juristen is gespecialiseerd in prcedures met betrekking tot alle soorten van ontslag alsmede afkoopsommen, dienstongevallen en aansprakelijkheid, reorganisaties en afvloeiingsregelingen, functiebeschrijving en functiewaardering. HvL juristen brengt daarnaast regelmatig aan individuele ambtenaren een second opinion uit met betrekking tot reeds lopende procedures. Een eerste kennismaking met onze snelle en flexibele werkwijze kunt u gratis ervaren, door uw (juridische) vragen aan ons voor te leggen door middel van het door ons ontwikkelde vragenformulier in te vullen en te verzenden. Binnen twee dagen en indien mogelijk nog dezelfde dag, nemen wij telefonisch contact met u op. Indien u direct een second opinion wenst aan te vragen klikt u hier. Voor een second opinion aanvraag nemen wij nog diezelfde dag telefonisch contact met u op om een afspraak te plannen bij ons op kantoor. HvL juristen stelt u in staat om online, direct achter uw computerscherm uw juridische vragen voor te leggen aan een gespecialiseerde jurist. Zodra u op de knop online hulp drukt wordt een live verbinding gestart met één van onze gespesialisserde juristen. U kunt uw juridische vragen direct stellen, geheel gratis.

Interim

HvL juristen verzorgt regelmatig de tijdelijke invulling van openstaande vacatures en functies waarin tijdelijke man(vrouw)kracht noodzakelijk is. Onze interim juristen beschikken over de vereiste ervaring teneinde snel, pragmatisch en doelmatig binnen uw instelling mee te draaien in het dagelijkse (werk)proces. Onze interim juristen worden daarnaast uitgerust met een volledig webbased kennissysteem waar zij 24 uur per dag kennis uit kunnen putten zodat zij altijd op de hoogte zijn van alle acualiteiten binnen het ambtenarenrecht en bestuursrecht. Onze interim juristen maken daartoe tevens gebruik van de backoffice van HvL juristen.

Cursus

HvL juristen verzorgt op de specialistische vakgebieden zoals het ambtenarenrecht en het bestuursrecht regelmatig cursussen op diverse niveaus. Van Inleidend ambtenarenrecht tot actualiteiten ambtenarenrecht het behoort tot de mogelijkheden. Daartoe heeft HvL juristen een scala van cursussen ontwikkeld welke op elk gewenst niveau, plaats en tijdstip geleverd kunnen worden. Een cursus op uw locatie of een cursus bij ons op kantoor behoort tot de mogelijkheden. Voor reserveringen klik op aanmelden.

Werving en Selectie

HvL juristen verzorgt regelmatig de invulling van openstaande vacatures. Daartoe beschikt HvL juristen over een breed netwerk van juristen welke op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Vervolgens verzorgt HvL juristen de daadwerkelijke selectie van de diverse geworven kandidaten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mr. M.R. Hoendermis of een e-mail zenden aan info@hvl-juristen.nl.

Secretariaat Bezwaarschriftencommissie

HvL juristen verzorgt zowel op tijdelijke als structurele basis het volledige secretariaat van de bezwaarschriftencommissie bij bestuursorganen. Indien u naar aanleiding van het bovenstaande nadere vragen hebt of wenst dat het secretariaat (of een onderdeel) van de bezwaarschriftenadviescommissie bij uw instelling wordt verzorgd door HvL juristen, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met de heer mr. M.R. Hoendermis middels telefoonnummer 070-3563779. Een e-mail zenden kan uiteraard ook; naar info@hvl-juristen.nl.

Lees ook:

Inloopspreekuur
op zoek
afgeronde opdrachten