Detachering

Hoe detacheer ik mijn werknemer naar een andere instelling? Kan dit worden afgedwongen? Weke juridische aspecten zitten hier aan vast? Wat betekent dit voor de werknemer? Verliest hij zijn aanstelling? Kan detacheren ook bij privatisering? Aan de orde komen de onderwerpen die van belang zijn om een goede detachering van uw werknemer te realiseren.

Rode draad binnen de cursus detachering van de ambtenaar vormen de uit de praktijk gegrepen casussen, jurisprudentie en voorbeelden. Aan het einde van de cursus detachering van de ambtenaar beschikt u over een cursusmap waarin vele aspecten en detacheringvormen van de ambtenaar de revue passeren en welk u op elk gewenst moment nog eens kunt nalezen. Tevens beschikt u over de meest actuele wetgeving die u kunt vinden in de door ons verzorgde wetgevingsbundel.

De cursus is ideaal voor secretarissen van de diverse bezwaarschriften- en adviescommissies (Awb), maar ook voor (assistenten) personeelsmanagement adviseurs, juridisch medewerkers, adviseurs arbeidsvoorwaarden en rechtspositie alsmede hoofden P&O.

Kosten
De kosten voor de cursus detachering van de ambtenaar bedragen € 250,- (excl. BTW) per persoon. Om de overdracht van kennis optimaal te houden en een ieder maximaal de kans te geven zijn of haar (praktijk)vragen te stellen is er gekozen voor een maximum aantal deelnemers van 10 personen.

Locatie en tijden

De cursus wordt van 9.30 uur tot 13.00 uur op basis van open inschrijving verzorgt op ons kantoor op.